Mølholm Kirke 2021

Søndag d. 9. maj kl. 10.00
Gudstjeneste i Mølholm Kirke ved Erik Steen Nielsen

Gudstjeneste afholdes på den "gamle" måde med salmesang og i fuld længde. Der kan være op til 100 personer i Mølholm Kirke og vi holder 2 meters afstand til hinanden. Nadver serveres på egen plads og vi skal stadig huske mundbind, når vi går ind, ud og rundt i kirken.

Onsdag d. 12. maj kl. 10.00-12.00
Onsdagsklubben lightudgave

Nu er Onsdagsklubben startet og vi har haft et glædeligt gensyn med de fleste af jer. Vi fortsætter med at nyde kaffen/tee udenfor og fællesskabet omkring brætspil m.m. i sognehuset. Onsdagsklubben er et åbent tilbud til alle uanset alder. Har du lyst til at være med, så kom endelig forbi og sig ”Hej”. Det er gratis og uforpligtende.
Dagens program:
Kl. 10.00-11.00 Kaffe/te og snak på Mølholm Kirketorv.
Kl. 11.00-12.00 Mulighed for at spille spil og strikke i sognehuset.
Vi glæder os til at se jer!
Venlig hilsen Kristina og Lone

Torsdag d. 13. maj kl. 10.00
Kristi himmelfart gudstjeneste i Mølholm Kirke ved Bodil Jølver

Telemanns flotte “Kristi Himmelfarts kantate” opføres ved gudstjenesten af: Anne Mette Balling, sopran, Ejnar Balling, violin og Vibeke Astner, orgel.
Telemann er med sine meget iørefaldende kompositioner en af barokkens mest populære komponister. Han var vellidt og yderst produktiv. Alene hans kirkemusik omfatter 1750 kantater, over 40 passioner, 6 oratorier, 16 messer, 23 salmer såvel som motetter og andre sakrale værker.

Gudstjeneste afholdes med salmesang og i fuld længde. Der kan være op til 100 personer i Mølholm Kirke og vi holder 2 meters afstand til hinanden. Nadver serveres på egen plads og vi skal stadig huske mundbind, når vi går ind, ud og rundt i kirken.

Søndag d. 16. maj kl. 10.00
Gudstjeneste i Mølholm Kirke ved Erik Steen Nielsen

Onsdag d. 19. maj kl. 10.00-12.00
Onsdagsklubben lightudgave

Dagens program:
Kl. 10.00-11.00 Kaffe/te og snak på Mølholm Kirketorv.
Kl. 11.00-12.00 Mulighed for at spille spil og strikke i sognehuset.
Vi glæder os til at se jer!

Onsdag d. 19. maj kl. 18.00
Menighedsrådsmøde

Alle er velkomne til det åbne menighedsrådsmøde. Mødet afholdes i Mølholm Sognehus Niels Skousvej 13A 7100 Vejle.