Coronaretningslinjer:

Gudstjenester i Mølholm Kirke:

Gudstjenester afholdes på den "gamle" måde med salmesang og i fuld længde. Der kan være op til 100 personer i Mølholm Kirke og vi holder 2 meters afstand til hinanden. Nadver serveres på egen plads og vi skal stadig huske mundbind, når vi går ind, ud og rundt i kirken.

Tillige lægges en kort video på hjemmeside, Facebook og YouTube med tekstlæsning og prædiken.

Kirkelige handlinger:

Der kan være op til 100 personer i Mølholm Kirke og vi holder 2 meters afstand til hinanden. Der er åbnet op for fællessang indedørs. Udenfor må der være 50 personer.

Gældende retningslinjer i Folkekirken:

Se de til en hver tid gældende retningslinjer for Folkekirken her.

Kirkekontorets åbningstider:

Sognehuset og kirkekontoret er lukket for personlig henvendelse.
Kirkekontoret kan kontaktes:
mandag til fredag kl. 9.00 - 14.00 på telefon: 3068 7193
Såfremt, telefonen ikke besvares, læg venligst en besked og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kirkekontoret kan også kontaktes på mail: moelholm.sogn@km.dk
For sikker mail brug link på: www.molholm-kirke.dk/kirkekontoret

Grundet situationen kan svartiden være længere end normalt, vi bestræber os selvfølgelig på at vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Kirkegårdskontoret og kirkegården:

Er åben mandag-fredag kl. 8.00-14.00 og kan kontaktes på telefon
29 29 21 63 eller på mail:
ahan@km.dk.