Sjælesorg podcast

Sjælesorg betyder omsorg for sjælen og er de samtaler, du kan have med en præst, om lige præcis det, du går og tumler med. At dele sine tanker med en, der gerne vil lytte, kan nemlig være en lettelse i sig selv.

I podcasten 'Sjælesorg' kan du lytte med, mens et menneske som dig selv får sjælesorg. Podcasten er lavet i samarbejde med Sjælesorg på nettet. Du kan læse mere om sjælesorg i folkekirken her: Sjælesorg

Nu kan du lytte til podcasten her på siden.

Næstekaffe podcast

Samtaler om kærligheden, om håbet, angsten og lykken, om sorgen og døden, men mest af alt om livet. Når vi deler livet med hinanden, bliver det tunge lettere, glæden større og kaffen lidt bedre. Lyt med, når præsten byder en, du kender, på en kop helt almindelig filterkaffe og en samtale uden filter.

Podcasten Næstekaffe gik i luften allerede tilbage i 2018 - Men den er stadig høj aktuel.

En podcast er et stykke lyd, f.eks. en samtale, som du kan høre på din mobil eller computer - når det passer dig. Nu kan du lytte til podcasten her på siden.