Minikonfirmandlejr i sommerferien

Som noget nyt i år tilbyder vi Minikonfirmandlejr i sommerferien i uge 26 for Mølholm Skole 3.2 (da vi ikke kunne tilbyde jer et minikonfirmandhold her i foråret pga. Corona). Det bliver en uge med en blanding af aktiviteter og lege koblet op på forskellige grundfortællinger fra Biblen. F.eks. skal vi binde kors af materialer fra skoven, bage snobrød, på kirkegårdssafari og lege kirkedetektiver.

Afslutning:

Fredag starter vi ud med hygge omkring en lækker brunch kl. 9.00. Herefter færdiggør vi vores projekter og klargør kirken til gudstjenesten. Kl. 15.00 er jeres forældre, bedsteforældre, søskende og venner inviteret til en afslutningsgudstjeneste, hvor minikonfirmanderne bidrager med indslag. Efterfølgende vil der være kaffe og kage og ”farvel og tak for i år” i kirken.

Tag dine venner med fra klassen til en fantastisk uge.

Minikonfirmandlejren ligger i uge 26:

Mandag-torsdag kl. 9.00-13.00

Fredag kl. 9.00-16.30

Kirken sørger for forplejning. Formiddagsmad kl. 9.00 og frokost kl. 11.30

Tilmelding:

Der er plads til 25 på holdet, og der skal være minimum 6 tilmeldte. Tilmeldingsfristen er tirsdag d. 1. juni 2021.

Tilmelding skal ske via formularen herunder.

Minikonfirmand i sommerferien, uge 26, 2021 for Mølholm Skole 3.2

Via nedenstående formular kan du tilmelde dit barn, til minikonfirmand i sommerferien, uge 26, 2021

Kontaktinformation:

Hvis der er noget vi skal være opmærksom på i forhold til barnets helbred

Nej

Må vi bruge billeder taget under forløbet, hvor jeres barn er synligt, på vores hjemmeside og på vores Facebook side. Billederne vil ikke blive taggede eller brugt til kommercielle formål. Hvis man ikke ønsker dette er barnet stadigt velkomment, og vi vil blot undgå at offentliggøre billeder, hvor barnet er synligt.

Nej