Minikonfirmand i Mølholm Kirke

Til minikonfirmand skal vi:

Høre bibelhistorier
Synge
Lære kirken at kende (komme op i tårnet, se orglet, ringe med klokken)
Bede Fadervor
Lege
Male og andet kreativt
Spise en masse eftermiddagsmad
Og vi skal selvfølgelig ha’ det rigtig sjovt

Undervisningen kommer til at foregå i Mølholm Kirke og Sognehus kl. 14-15.45 følgende onsdage:
16., 23. og 30. september, 7., 21., og 28. oktober 4., 11., 18. og 25. november.

Når forløbet er slut, holder vi afslutning med forældre, bedsteforældre, søskende og hvem, der ellers har lyst til at deltage i børnegudstjeneste, leg og aftensmad d. 25. november kl. 16.15 til ca. 18.

Søndag den 15. november kl. 10.00 er der Familiegudstjeneste i Mølholm Kirke. Her vil børnenes malerier blive vist frem – Alle er inviteret.

Undervisningsansvarlige i Mølholm Kirke:
Dorte Buelund, sognepræst
Maja Refsgaard, kirketjener
Kristina Dyrebye Pors, kirketjener

Undervisningen er gratis.
Tilmelding via tilmeldingsblanketten her under:

Minikonfirmand for Mølholm Skoles 3.1 efterår 2020 tilmelding

Via nedenstående formular kan du tilmelde dit barn, til minikonfirmand for Mølholm Skole 3.1.

Minikonfirmand er et tilbud til alle klasser på tredje klassetrin i Mølholm Skole.
3.2 vil få tilbudt minikonfirmand i foråret 2021.

Kontaktinformation:

Hvis der er noget vi skal være opmærksomme på i forhold til barnets helbred.

Nej

Må vi bruge billeder taget under forløbet, hvor jeres barn er synligt, på vores hjemmeside og på vores Facebook side. Billederne vil ikke blive taggede eller brugt til kommercielle formål. Hvis man ikke ønsker dette er barnet stadigt velkomment, og vi vil blot undgå at offentliggøre billeder, hvor barnet er synligt.

Nej, forælder afhenter barnet ved Mølholm Kirke kl. 15.45
Nej, mit barn går selv hjem