Mølholm Kirke 2021

Søndag d. 18. april kl. 10.00
Gudstjeneste i Mølholm Kirke ved Erik Steen Nielsen

Gudstjenesten afvikles uden fællessang og med stor afstand mellem hinanden. Der er tekstlæsning, prædiken og nadver på egen plads. Til gudstjenesten vil der være orgelspil og Mølholm Kirkes Pigekor synger. Tillige lægges en kort video på hjemmesideFacebook og YouTube med tekstlæsning og prædiken.

Du kan finde flere coronaretningslinjer her.

Onsdag d. 21. april kl. 10.00-13.00
Kaffe og snak - Få en påskelilje

Onsdag d. 21. april kl. 10.00 til 13.00 står vi klar på Mølholm Kirketorv – Kom forbi, når du har lyst til en kop kaffe/te og en lille snak.
Ja og måske en gåtur på kirkegården.
Vi kan stadig ikke mødes, som vi plejer i Onsdagsklubben, så vi håber, I har lyst til at kigge forbi.
Påskeliljerne stråler rundt om Mølholm Kirke, kom, pluk et lille bundt og tag dem med på kirkegården eller til bordet derhjemme.
Vi glæder os til at se jer!

Søndag d. 25. april kl. 10.00
Gudstjeneste i Mølholm Kirke ved Erik Steen Nielsen

Du kan finde flere coronaretningslinjer her.

Onsdag d. 28. april kl. 10.00-12.00
Mølholm Kirkes Telefoncafé ved Kristina og Lone

”Mølholm Kirkes Telefoncafé” er et tilbud til alle, der har brug for en snak, høre en anden persons stemme, fortælle om sin dag eller bare få ”en sludder for en sladder”. Vi sidder klar ved telefonerne og du kan ringe om stort og småt. Hvis du har lyst, kan du sætte en kop kaffe/te over inden du ringer – Så tager vi en snak og en kop kaffe over telefonen.

Hver onsdag i tidsrummet kl. 10.00-12.00
Telefonnumre: 5150 1595 og 9393 7274
Hvis du gerne vil have at vi ringer til dig, kan dette også aftales.

Mange hilser
Kristina og Lone, Mølholm Kirke