Velkommen til nogle af Mølholm Kirkes aktiviteter

Tema: ”… går det ikke … så gå …”

Jeg kender en mand, der mistede sin ægtefælle alt for tidligt. Det var en særdeles svær tid for ham. Da det så ”lidt” sort ud, så kom der en ven og sagde til ham: ”…  går det ikke … så gå …”

Det kan opfattes på mange måder:

• at gå væk fra alting

• at gå i sig selv

• at gå i hundene

• at gå ud af sit gode skind

• at gå op i limningen

Men denne mand opfattede det helt konkret. Så han aftalte med denne ven og andre venner, at gå. Hver dag gik han så sammen med et andet menneske en lang tur på ca. 1½ time. Og opdagede, at når man går sammen med et andet menneske, så kan man snakke og man kan tie og man kan tænke, ja man flytter sig både konkret og mentalt.

For ham blev det ”at gå” en vej til at finde ud af at være menneske igen. Og gå nye veje i livet.

Derfor er vores tema: ”…  går det ikke … så gå …” som overskrift for arrangementer og samvær i kirke og sognehus.

Vi håber, at du har mod på at gå med!

Årskort

Menighedsrådet tilbyder et årskort, som dækker normalpriser på sogneeftermiddage, -aftner og koncerter. Årskortet koster 200,- kr. og er personligt.
Det kan købes på kirkekontoret og er gældende fra august 2020 til juli 2021

Årskort til sæsonnen 2020-2021 kan købes ved hendvendelse på kirkekontoret.
Se åbningstider her.