Drop-in-dåb

Fredag 25. oktober fra klokken 16.00 til 18.00 inviterer Vejle Provsti til drop-in-dåb.

Her kan man komme og blive døbt i Vor Frelsers Kirke uden så mange dikkedarer.
Det eneste, man skal huske, er billedlegitimation med CPR-nummer, og hvis man er under 18 år, skal man medbringe skriftlig tilladelse fra sine forældre, hvis de ikke er med.
Man er velkommen til at tage faddere med, men ellers har kirken frivillige, der gerne stiller op. Inden selve dåben har man en kort samtale med en præst, som bagefter forestår dåben. I alt fire præster står klar ved døbefonden, og efter højtideligheden bydes der på kaffe og kage og en lille dåbshilsen til de døbte.
Hvis man har meldt sig ud af folkekirken, så skal man ikke døbes igen, men man kan godt melde sig ind ved dette arrangement.​