Dåbskludecafé

Vi mødes til Dåbskludecafé i sognehusets konfirmandlokale på følgende torsdage fra kl. 13.00-14.30
2020: 10. september, 8. oktober, 12. november, 10. december
2021: 14. januar, 11. februar,11. marts, 8. april, 20. maj

Coronarelaterede retningslinjer:

  • Personer med daglig tæt kontakt må side/stå sammen.
  • Personer uden daglig tæt kontakt skal sidde/stå med 1 meters afstand.
  • Du skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når du går ind og ud af lokalet, og når du bevæger dig rundt i lokalet. 
  • Når du sidder ned må du tage mundbindet/visiret af.
  • Personer med sygdom/symptomer må ikke deltage!

Alle coronarelaterede retningslinjer for Mølholm Kirke og Sognehus kan læses her

Vi strikker dåbsklude …

Det gør de efterhånden i mange sogne rundt om i landet, og Mølholm Sogn er ingen undtagelse. Dåbskludeprojektet er startet af sognepræst Ann Maj Lorensen i Thorsager-Bregnet-Feldballe Pastorat og har hurtigt spredt sig til resten af landet.

I Mølholm Sognehus strikker og hækler vi hvide dåbsklude til de cirka 55 børn der hvert år døbes i Mølholm Kirke. Tanken med den håndstrikkede dåbsklud er at den ligger på døbefonten, den dag barnet skal døbes. Når barnet er døbt, bliver dåbsbarnets isse tørret med dåbskluden. Efter dåben får dåbsbarnet dåbskluden med hjem. Dåbskluden kan således være et minde om dagen, og en påmindelse om dåbens betydning.

Dåbskluden kan for eksempel hænges i en ramme på væggen eller gemmes sammen med dåbskjolen. Familien kan eventuelt brodere barnets navn og dåbsdato på dåbskluden.

Dåbskludecaféen i Mølholm Sognehus er for alle der har lyst til at strikke eller hækle i fællesskab om et godt formål. Mølholm Kirke sørger for garn, opskrifter og kaffe. Deltagerne skal selv medbringe et sæt strikkepinde størrelse tre. Det er gratis at deltage.

For yderligere information kontakt:
Bodil Hansen
Tlf.: 51 86 92 97
E-mail: bodilhansen1947@outlook.com

DÅBSKLUDECAFÉ - NOGET FOR DIG? Vi strikker/hækler dåbsklude til de børn der døbes i Mølholm Kirke. Det er gratis at være...

Slået op af Mølholm KirkeTirsdag den 3. november 2020