Mølholm Kirke 2017-2018

Særlige gudstjenester, koncerter, sogneeftermiddage og -aftener

Mølholm Kirkes Menighedsråd byder velkommen til samvær i kirke og sognehus om arrangementer til glæde, omtanke, eftertanke, overraskelse, berigelse og smil.

Vi ser samværet i kirke og sognehus som centralt for både kristendom og mennesker. For vores liv som mennesker skal ses i lyset af såvel andre mennesker såvel som Gud. Dette er de uadskillelige sammenhænge. I dem lever vi, og derfor mødes vi.

Vi håber, at mange vil deltage og være med til at give eftermiddage og aftener indhold, mening og fællesskab. Tak for gode ideer, som måtte blive givet til kommende program!

Mølholm Kirkes Menighedsråd

Årskort

Menighedsrådet tilbyder et årskort, der dækker normalpriser på sogneeftermiddage og -aftener og koncerter. Endvidere ydes en rabat på sogneudflugten.
Årskortet koster 200,- kr. og er personligt.
Det kan købes på kontoret og er gældende fra august 2017 til juli 2018.

Torsdag d. 21. juni kl. 19.30
Midsommerkoncert

Årets længste dag fejres med skøn musik for tværfløjte og orgel.
Utrilla Gudiksen, fløjtenist ved Den kongelige Livgardes Musikkorps i København og organist Vibeke Astner spiller musik af blandt andet Bach, Alain, Hartmann og Mozart.
Utrilla Gudiksen er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og har også studeret i Paris.
Hun har siden 1999 været ansat ved Den Kongelige Livgardes Musikkorps og er medlem af Livgardens Blæserkvintet. Desuden er hun medlem af ensemblet Techno.
Entré 35 kr./ gratis for unge under 18 og sæsonkort
__________________________________________________________________________________________

Torsdag d. 17. maj kl. 14.30
Mølholm Sognehus

Sang-eftermiddag med klaverstemmer Ole Peter Jørgensen.
En festlig eftermiddag med fællessang og gode historier om 50 år som musiker og klaverstemmer i Vejle.
Entré 35 kr./ sæsonkort inklusiv kaffe og kage

Lørdag d. 9. juni
Sogneudflugt

Dette års sogneudflugt går til ”Eventyrets land”, som betyder at vi drager til Blåvand i det yderste Vestjylland, tæt på Danmarks vestligste punkt.
Her skal vi først besøge det nye Tirpitz-museum, som åbnede i 2017. Her fortælles historien om rav-fund langs Vesterhavet, samt historien om de mange bunkere og særligt Tirpitz-bunkeren som er en del af museet.
Herefter indtager vi middagen på nærliggende Ho kro, før vi kører en tur ind gennem det nu mennesketomme militære øvelsesområde og kommer til Oksbøl. Her besøger vi den lokale Aal Kirke, og indtager vores eftermiddagskaffe i det lokale sognehus, samtidigt med at vi hører om den flygtningelejr som fandtes her i årene efter krigen.
Tilmelding på kirkekontoret. Pris 325,- kr. (årskortholdere 300,- kr.)

Tirsdag d. 12. juni kl. 15.30.
Betty Sørensen Parken

Sang-eftermiddag. Alle er velkomne. Vi synger danske sommersange sammen med Mølholm Kirkes Pigekor under ledelse af Vibeke Astner.
Entré 35 kr. inklusiv kaffe og kage