Mølholm Kirke 2018-2019

Særlige gudstjenester, koncerter, sogneeftermiddage og -aftener

Mølholm Kirkes Menighedsråd byder velkommen til samvær i kirke og sognehus om arrangementer til glæde, omtanke, eftertanke, overraskelse, berigelse og smil.

Vi ser samværet i kirke og sognehus som centralt for både kristendom og mennesker. For vores liv som mennesker skal ses i lyset af såvel andre mennesker såvel som Gud. Dette er de uadskillelige sammenhænge. I dem lever vi, og derfor mødes vi.

Vi håber, at mange vil deltage og være med til at give eftermiddage og aftener indhold, mening og fællesskab. Tak for gode ideer, som måtte blive givet til kommende program!

Mølholm Kirkes Menighedsråd

Årskort

Menighedsrådet tilbyder et årskort, der dækker normalpriser på sogneeftermiddage og -aftener og koncerter. Endvidere ydes en rabat på sogneudflugten. Årskortet koster 200,- kr. og er personligt. Det kan købes på kontoret og er gældende fra august 2018 til juli 2019.

Tirsdag d. 26. marts kl. 17-19
Spagettigudstjeneste


Efter gudstjenesten er der fællesspisning i sognehuset med efterfølgende aktiviteter ved FDF Vejle 1.
Deltagelsen i spisningen koster 10 kr.

___________________________________________________________________________________________

Lørdag d. 30. marts kl. 14
"Unge for klassisk"

For 3. gang gentages succesen med dygtige unge, der spiller og synger klassisk musik.
En smuk og opløftende koncert med unge, der brænder for klassisk musik.
Gratis entré

___________________________________________________________________________________________

Lørdag d. 13. april til mandag d. 22. april
Refleksioner
Påskeudstilling i Mølholm Sognehus

Der er fernisering lørdag den 13. april 2019 kl 14, hvor kunstnerne vil være til stede.
Udstillingen er åben søn- og helligdage kl. 14-17.
Udstillingen vil også være åben umiddelbart efter gudstjenester.

Udstillere:
Ljudmila har afgangseksamen fra Kunstskolen i Sarajevo fra grafisk linje i 1989. Efterfølgende uddannet som journalist i 1991. I dag arbejder hun som professionel billedkunstner med eget værksted og kursusvirksomhed, hvor hun underviser elever på skiftende hold.

Busk Andersen er født i Ålborg i 1967. En kontroversiel og sprudlende kunstner med noget på hjertet. Han har i den grad dyrket sit kunstneriske talent, så han i dag betragtes, som en af de bedst sælgende kunstnere i Danmark.
________________________________________________________________________________

Torsdag d. 2. maj kl. 19.30
Christian d. IV's Vokalensemble.
"Nyt fra Danmark med gammelt fra Frankrig"

Musik fra en markant generation af danske komponister i selskab med mesteren fra den franske renæssance Guillaume Dufay. Musik af store danske moderne komponister som Nørgård, Holmgreen, Nørholm og Ruders. De er en generation af komponister der alle har opnået stor anerkendelse og på en måde allerede har sin plads i musikhistorien. Disse nye danske toner bliver sat sammen med musik af franske Guillaume Dufay (1397-1474), der i musikhistorien bliver anset som renæssancepolyfoniens grundlægger. Det er en fascinerende tanke at der er mere end 500 år mellem disse to elementer i koncerten, og at selvom de befinder sig i hver ende af musikhistorien er udtrykket i musikken ikke langt fra hinanden, selvom virkemidlerne er nok så forskellige. Ensemblet blev dannet af dirigent og cembalist Ruben Munk og består af otte professionelle sangere fra Danmark, Norge og Sverige, der har til formål at dyrke korsang pået internationalt niveau.

Entré: 35 kr./ sæsonkort/ Unge under 18 år gratis
___________________________________________________________________________________________

Onsdag d. 15. maj kl. 19.30
Bogudgivelsesarrangement for fotobogen Kystland
Fotojournalist Mathias Svold fortæller og viser billeder

I november 2017 fik Mathias Svold i telefonopkaldet fra Minnesota i USA meldingen om, at han havde vundet hovedkonkurrencen i College Photographer of the Year, årets bedste fotojournaliststuderende i verden.
Nu udgiver Mathias Svold en bog med sine billeder, han siger:
"Fotobogen hedder Kystland, og jeg har lavet den med min gode ven Ulrik Hasemann, som også er fotograf. Den bliver udgivet på forlaget Book Lab, som specialiseret sig i at udarbejde ekstraordinært boghåndværk i bedste kvalitet.
Bogen er en fotografisk rejse langs Danmarks 8.750 kilometer lange kyst. Hvert enkelt af billederne med tilhørende tekst fortæller selvstændige historier om de mennesker, den natur og de mange interesser, der er knyttet til kysterne. Som samlet værk danner billederne en større fortælling – om os og vores kystland."
Gratis entre
___________________________________________________________________________________________

Lørdag d. 15. juni kl. 15
Cantores Minores, det finske svar på Wienersingerknaben og Thomanerkoret gæster Mølholm på deres turné

Cantores Minores Music Institute, der hører til i Helsinki, er en yderst professionel korskole for 500 drenge og unge mænd i alderen 4 til 25 år. De allerbedste udtages til Cantores Minores og turnerer verden over. Mere end 3000 har fået deres musikalske opdragelse i korets 65-årige historie og mange er i dag professionelle sangere og musikere. Koret har modtaget fornemme priser for uddannelse af børn og unge ikke kun rent musikalsk. Senest "Educator of the Year"-prize. Koret akkompagneres af en af Finlands dygtigste organister Markus Malmgren. Dirigent Hannu Norjanen.
Entré: 35 kr./ sæsonkort/ Unge under 18 år gratis.
___________________________________________________________________________________________