Mølholm Kirke 2018-2019

Særlige gudstjenester, koncerter, sogneeftermiddage og -aftener

Mølholm Kirkes Menighedsråd byder velkommen til samvær i kirke og sognehus om arrangementer til glæde, omtanke, eftertanke, overraskelse, berigelse og smil.

Vi ser samværet i kirke og sognehus som centralt for både kristendom og mennesker. For vores liv som mennesker skal ses i lyset af såvel andre mennesker såvel som Gud. Dette er de uadskillelige sammenhænge. I dem lever vi, og derfor mødes vi.

Vi håber, at mange vil deltage og være med til at give eftermiddage og aftener indhold, mening og fællesskab. Tak for gode ideer, som måtte blive givet til kommende program!

Mølholm Kirkes Menighedsråd

Årskort

Menighedsrådet tilbyder et årskort, der dækker normalpriser på sogneeftermiddage og -aftener og koncerter. Endvidere ydes en rabat på sogneudflugten. Årskortet koster 200,- kr. og er personligt. Det kan købes på kontoret og er gældende fra august 2018 til juli 2019.

Lørdag d. 15. juni kl. 15
Cantores Minores, det finske svar på Wienersingerknaben og Thomanerkoret gæster Mølholm på deres turné

Cantores Minores Music Institute, der hører til i Helsinki, er en yderst professionel korskole for 500 drenge og unge mænd i alderen 4 til 25 år. De allerbedste udtages til Cantores Minores og turnerer verden over. Mere end 3000 har fået deres musikalske opdragelse i korets 65-årige historie og mange er i dag professionelle sangere og musikere. Koret har modtaget fornemme priser for uddannelse af børn og unge ikke kun rent musikalsk. Senest "Educator of the Year"-prize. Koret akkompagneres af en af Finlands dygtigste organister Markus Malmgren. Dirigent Hannu Norjanen.
Entré: 35 kr./ sæsonkort/ Unge under 18 år gratis.
___________________________________________________________________________________________