Mølholm Kirke 2017-2018

Særlige gudstjenester, koncerter, sogneeftermiddage og -aftener

Mølholm Kirkes Menighedsråd byder velkommen til samvær i kirke og sognehus om arrangementer til glæde, omtanke, eftertanke, overraskelse, berigelse og smil.

Vi ser samværet i kirke og sognehus som centralt for både kristendom og mennesker. For vores liv som mennesker skal ses i lyset af såvel andre mennesker såvel som Gud. Dette er de uadskillelige sammenhænge. I dem lever vi, og derfor mødes vi.

Vi håber, at mange vil deltage og være med til at give eftermiddage og aftener indhold, mening og fællesskab. Tak for gode ideer, som måtte blive givet til kommende program!

Mølholm Kirkes Menighedsråd

Årskort

Menighedsrådet tilbyder et årskort, der dækker normalpriser på sogneeftermiddage og -aftener og koncerter. Endvidere ydes en rabat på sogneudflugten.
Årskortet koster 200,- kr. og er personligt.
Det kan købes på kontoret og er gældende fra august 2017 til juli 2018.